Verdien een fortuin: vreemde manieren om aan geld te komen

Geld hebben we allemaal wel nodig, en meer geld verdienen is sowieso prettig. Je kan meer werken om aan meer geld te komen, anderen vragen een lening aan. Toch kan je ook op andere manieren aan een hoop geld komen, zo zijn er een aantal vreemde en grappige manieren om aan geld te komen.

Overleden man wint Lotto

Op de dag dat de gepensioneerde Amerikaan Donald Peters (79) overleed stelde hij de financiële zekerheid van zijn vrouw en familie vast. Op de dag van zijn overlijden kocht hij een Lotto-lot, later die dag overleed hij aan een hartaanval. Een week later vond zijn vrouw het lot en ging er mee naar de winkel. Het bleek dat Peters 10 miljoen dollar had gewonnen.

He’d be very mad, he just passed away and she won a lot of money.

Aldus Brian Peters, de zoon van de overleden Donald Peters.

Geef een kraslot cadeau

De pastoor van een kerk uit New York had de dag van zijn leven toen bleek dat hij een winnend kraslot als gift had gekregen van een anonieme man. Het bleek dat de kerk 3 miljoen dollar had gewonnen. Een deel van de opbrengsten geeft de kerk weg aan andere goede doelen, de rest wordt gebruikt ten behoeven van de kerk.

$70.000 uit de afvoer

Een loodgieter uit Phoenix, Amerika werd een held toen hij een diamanten ring ter waarde van 70.000 dollar uit de afvoer wist te halen.

Op 14 januari 2009 heeft het loodgietersbedrijf in een restaurant ongeveer acht uur besteed aan het terugvinden van de ring die een vrouw had verloren bij een bezoek aan het toilet. Later kregen de loodgieters ieder $400 aan fooi voor het goede werk dat ze hadden geleverd. Er kan zelfs een fortuin uit de afvoer komen!

Waardevolle autoband

Amerikaanse wegwerkers vonden 100.000 dollar in een verlaten autoband toen ze vuil aan het opruimen waren. Helaas bleek na het politieonderzoek dat er restanten van drugs aan het geld zat. De gelukkige vinders konden hun geld inleveren bij de politie.

Een gat met goud

Jeff Bidelman hielp een familie met het opruimen van een huis dat een familielid 20 jaar geleden had verlaten. Bij het opruimen vond hij een gat in de muur. Toen de muur werd verwijderd bleek dat er 200.000 dollar aan gouden munten lag.

De oorspronkelijke bewoners hebben het gat in de muur jaren lang als spaarvarken gebruikt.

Geld verdienen op internet

Als je geld kunt verdienen zoals de bovenstaande mensen ben je een geluksvogel. Gelukkig voor jou kan je ook snel geld verdienen via het internet, zonder dat geluk er aan te pas komt. Je kan geld verdienen op internet met een spaarprogramma door e-mails te lezen en websites te bezoeken. Deze spaarprogramma’s betalen jou voor de advertenties die je bekijkt.

Je kan op deze manier rijk worden via internet en wel € 100 per week verdienen. Geloof je het niet? Bekijk dan de reviews spaarprogramma’s maar eens en je ziet dat er al velen geld verdienen met het internet.