Swipe koers verwachting 2021

Last Updated on 23 februari 2021 by Peter

Swipe verwachtingOok SWIPE wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de SWIPE verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van SWIPE voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Wat is SWIPE?

Als onderdeel van het groeiende Decentralized Finance (DeFi) ecosysteem, biedt Swipe een grote verscheidenheid aan producten en diensten aan haar gebruikers. Met Swipe’s Visa debetkaart en multi-asset DeFi App kun je direct omzetten tussen cryptocurrencies, fiat currencies, en stablecoins.

Vanaf december 2020 ondersteunt de app vier stablecoins (USDT, USDC, BUSD en DAI) en twee fiatvaluta’s (USD en EUR). Swipe’s Visa debetkaartdienst is momenteel beschikbaar in Europa, en de Amerikaanse debetkaart komt binnenkort.

Alle producten van Swipe worden versterkt door het eigen SXP-token, dat dient als een gedecentraliseerde digitale valuta. Deze eigen digitale munt dient meerdere doelen in het Swipe ecosysteem. Verschillende daarvan hebben betrekking op het toekennen van token houders, terwijl het

Terwijl veel DeFi tokens worden beschouwd als speculatief van aard, dient SXP primair als een nutstoken. Het drijft het hele Swipe-ecosysteem aan. Door het verstrekken van nut aan de houders van tokens, zijn er meerdere stimulansen om ofwel SXP te gebruiken of te houden.

Een kernaspect van het Swipe-ecosysteem is de Visa-debetkaart. Het is niet de eerste noch de enige cryptocurrency debetkaart die bestaat. In tegenstelling tot vergelijkbare projecten, hoeven gebruikers echter geen SXP in te zetten om de debetkaartdienst te kunnen gebruiken.

Er zijn een paar verschillende versies van de Swipe debit card. Hoewel het bezit van SXP geen vereiste is, zijn SXP token houders in staat om de higher-tier kaarten te verkrijgen. De hogere kaarten bieden voordelen, zoals abonnementen op Netflix of Spotify, geen buitenlandse transactiekosten, en kortingen bij Starbucks, Uber, Apple Music, en Airbnb.

 

SWIPE voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting SWIPE prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat SWIPE nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

SWIPE verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.