Last Updated on 26 augustus 2021 by admin

Stellar, afgekort XLM is een bekend crypto project welke momenteel een koersprijs heeft van $0,35 en op positie 21 staat in de gehele lijst van cryptocurrencies.

Op Vuljespaarpot.nl kan je altijd de actuele Stellar koers vinden, actuele en historische prijsstijgingen en dalingen van XLM bekijken, een overzicht van exchanges vinden waar je XLM  kan kopen, het laatste XLM nieuws en meer informatie over deze crypto en de verwachtingen hieromheen.

Direct Stellar kopen of handelen kan bij Bitvavo of eToro.

Stellar koers in EURO/USD

Stellar exchanges – Exchanges om XLM te kopen

Aanbieder Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Meer informatie
BitvavoBitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 119 Bitvavo
eToroeToro Grote internationale exchange met vele opties 9.5 26 eToro
BinanceBinance Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 332 Binance
LitebitLitebit Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 80 Litebit
BitpandaBitpanda Investeren in de volledige crypto index, gebruiksvriendelijke exchange, Crypto ATM kaart 9.0 17 Bitpanda

Wat is Stellar?

McCaleb werkte samen met advocaat Joyce Kim om het project te lanceren. Later vormden zij The Stellar Foundation in nauwe samenwerking met Stripe CEO Patrick Collinson, een not-for-profit organisatie die de ontwikkeling en adoptie van het Stellar Lumens betalingsnetwerk ondersteunt.

Collinson en Stripe ondersteunden Stellar met meer dan $3 miljoen aan startkapitaal. Stellar Foundation heeft sindsdien financiering ontvangen van vele andere partners.

Nu, vandaag, functioneert Stellar als een verstorende oplossing voor grensoverschrijdende betaling, en een optie voor de unbanked om toegang te hebben tot een opslag van rijkdom en middelen van overdracht, allemaal met uiterst minimale kosten.

Lumens, oftewel XLM, fungeert als de inheemse cryptocurrency activa die het Stellar blokketennetwerk van stroom voorziet.

Stellar is een open-source netwerk voor elk type valuta of betaling, zelfs voor dollars of Bitcoin. Stellar fungeert als een brug over meerdere valuta’s, zodat ze allemaal over hetzelfde financiële netwerk kunnen functioneren.

Stellar is gedecentraliseerd en wordt niet gecontroleerd door een derde partij, ondanks de betrokkenheid van de Stellar Foundation. heeft geen eigenaar; als het al eigendom is van het publiek. Net als Bitcoin en Ethereum vertrouwt Stellar op een blokketen om het netwerk aan te drijven, maar het resultaat is een veel snellere, goedkopere oplossing.

XLM crypto verwachting

Wanneer je een Stellar wilt kopen, doe je dit omdat je gelooft in het project of dat je anticipeert dat de prijs in de toekomst hoger gaat liggen. Daarom is het erg belangrijk om goed te kijken naar de Stellar verwachtingen van dit jaar, maar ook alvast naar de komende jaren zoals 2022, 2023, 2024 en 2025. Als je uiteraard van plan bent te investeren voor de lange termijn. Als je het wilt verhandelen op de korte termijn, dan is alleen de prijsstijging van de komende tijd van belang.

Hierdoor is goed om te kijken naar prognoses van Stellar (XLM), om te kijken waar de prijs naartoe kan. Wat wij willen meegeven is om altijd te kijken naar het laatste Stellar nieuws, gezien dit veel invloed kan hebben op de prijs. De prijs veranderd altijd op basis van vraag en aanbod en het laatste XLM nieuws heeft hier invloed op.

Niemand weet exact wat de Stellar koers in de toekomst gaat doen. Het is daarom altijd handig om te kijken naar de historische prijs, de huidige status van de markt (bull market/bear market), de toekomstige ontwikkelingen van dit project, de community om dit project en andere factoren. Wanneer je deze in beeld hebt gebracht, dan is de keuze makkelijker om te kiezen om te investeren in een project. Belangrijk om te weten is dat niemand de prijs exact kan voorspellen.

Veelgestelde vragen over XLM

Veel cryptocurrencies kunnen gekocht en/of verhandeld worden bij verschillende exchanges, zo kan XLM gekocht worden bij BitvavoeToroBinance en Litebit.

De afkorting voor het verhandelen van deze crypto is XLM.

De prijs van elke crypto veranderd 24 uur, 7 dagen per week. Op dit moment is de huidige koers van XLM als volgt: $0,35. Ten opzichte van 24 uur geleden is de prijs daling van 5,56% veranderd, ten opzichte van 7 dagen stijging van 3,31% en ten opzichte van 1 jaar geleden !!

Waar kan ik Stellar staken en rente ontvangen?

Ben je van plan lang XLM aan te houden en wil je daar maandelijks rente over ontvangen? Dat kan dat het beste via CoinloanBitvavo of eToro.

Wij stellen geen voorspellingen en geven geen financieel advies. Crypto blijft een nieuw volatiel financieel instrument, waarbij het belangrijk is de ontwikkelingen goed te volgen. Wij proberen zoveel mogelijk informatie te bieden, maar geven geen advies.