Snel geld met het Sneleuro spaarprogramma

Snel geld met het Sneleuro spaarprogramma

Op vuljespaarpot.nl staat al veel informatie over internet spaarprogramma’s. In dit bericht gaan we specifieker in op het Sneleuro spaarprogramma. Snel gratis extra zakgeld verdienen via Sneleuro!

Met Sneleuro kunt u, net als bij alle spaarprogramma’s, op verschillende manieren een extra zakcentje verdienen. Dit doet u door emails te lezen, enquêtes in te vullen of door het online winkelen bij diverse shops.

Sneleuro werkt heel gemakkelijk. Nadat u zich heeft aangemeld kunt u verschillende enquêtes invullen of meedoen aan een bannercampagne. Ook krijgt u iedere dag een email met daarin één of meerdere betaalde links om geld mee te verdienen. U kunt online bijhouden hoeveel u heeft verdiend. Als u € 12,50 of meer heeft verdient dan kunt u dat geld uit laten betalen.

Hoe start ik bij Sneleuro?

Starten met extra zakgeld verdienen is heel makkelijk:

 1. Aanmelden. Ga naar de Sneleuro aanmeldpagina en schrijf je gratis in bij het spaarprogramma. Bij het inschrijven ontvangt u direct € 1,- bonus en maakt u kans op een minilaptop.
 2. Aan de slag. Vanaf nu ontvangt u regelmatig betaalde e-mails van Sneleuro. Houdt ook de website in de gaten, want ze plaatsen regelmatig leuke acties, betaalde advertenties, leuke prijsvragen en meer!
 3. Referrals. Breng leden aan en ontvang € 1,25 per aangebracht nieuw lid in je account. Als je een aantal leden hebt aangebracht heb je al een leuke uitbetaling bij elkaar gespaard !

Krijg geld bij Sneleuro voor:

 • het aanmelden bij andere websites
 • het spelen van spelletjes
 • het invullen van enquetes
 • het aanbrengen van nieuwe leden
 • het lezen van emails

Gerelateerde berichten

 1. Uitbetalingen EuroClix

  Uitbetalingen EuroClix

  Geld verdienen met het EuroClix spaarprogramma werkt! Kijk maar eens naar de volgende beta…

 2. Geld verdienen en online rijk worden

  Geld verdienen en online rijk worden

  Rijk worden kan door heel veel te werken of de loterij te winnen. Je kan ook onlin…

 3. Wil jij ook meer dan € 5000 euro verdienen?

  Wil jij ook meer dan € 5000 euro verdienen?

  Wij hebben het bewijs dat je op internet ontzettend veel geld kunt verdienen! Meld je bij…

Reacties (1)

 1. BSP.Media hier hebben we het over betaaldemails sneleuro en nog eentje daar kom ik zo snel niet op??van beide is het zo dat het 0,5 per geklikte e-mail betaald een halve cent dus maar de werkelijkheid is dat de helft in het niks verdwijnt ik heb er vandaag 30-4-14 30 geklikt en heb daar van bij geschreven gekregen 7 cent??en dat zou 15 cent moeten zijn en dat gebeurd op beide site`s tis tussen de 50 en 60% ven je tegoed dat verdwijnt ik heb op beide website`s langere tijd in de gaten gehouden op betaalmail weigeren ze zelfs om mijn referral 3x uitbetalen zelfs op 5 tal e-mailen werd niet gereageerd nog van mij of van diegene die ik aangemeld heb maar genaaid ben ik op beide website`ts en ja niet antwoorden hoe wil je de mensen uitleggen dat ze flink belazerd worden???maar ik laat ze hier niet mee weg komen ik heb nog wat stokken achter de deur staan maar eerst zou ik graag jullie ervaring gemaild krijgen samen staan we sterker toch?? zoz13@live.nl en dan val ik ze recht in de portemonnee aan meteen naar hun adverteerders toe dat heb ik al meer gedaan in het verleden en het is wonderlijk hoe ze dan kunnen reageren en betalen maar ook dan veranderd er niks aan dat het boeven zijn en dat ook blijven onder welke naam ze dan verder gaan.
  Tenslotte mijn advies blijf bij deze boeven uit de buurt er zijn andere spaarprogamma`s die het prima doen desgewenst kan je daar van mij ook de nodige info krijgen van progamma`s die wel netjes alles betalen en waar je geen jaar of langer moet sparen om aan de uitbetaling grens te komen en dan nog steeds niet weten of ze ooit geld te zien krijgen ???.
  E-mail mij jullie ervaring en ik doe mijn best om ze te stoppen deze Beunhazen.
  Gr
  Herman

Plaats een reactie

Plaats een reactie