Qlik Technologies IPO

Qlik Technologies Aandeel IPO Kopen

De geplande beursgang (in het Engels IPO: Initial Price Offering) voor Qlik Technologies is onlangs bekend gemaakt. 

De Qlik Technologies IPO is de introductie van het bedrijf op de beurs. Dat wil zeggen dat ze haar aandelen op de beursgang inschrijven en jij als investeerder deze vanaf dat moment kunt kopen.

Er wordt  door potentiële investeerders in ieder geval met veel interesse gekeken naar de geplande Qlik Technologies beursgang en koersverwachting.

Verwachte beursgang

Onbekend

Markt

Onbekend

Verwachte prijs

Onbekend

Huidige waarde

Onbekend

Opgericht in

1993

Wanneer gaat Qlik Technologies naar de beurs?

Er is nog geen precieze Qlik Technologies beursgang datum bekend maar de verwachting is dat Qlik Technologies snel haar intrede zal maken op de beurs. Heb je interesse in het kopen van Qlik Technologies aandelen, dan is het handig om je nu alvast te oriënteren op een goede broker. Zodra de beursgang voor Qlik Technologies is voltooid, komen de aandelen namelijk vrij voor de verkoop. Jij als potentiële belegger kan overgaan tot Qlik Technologies IPO kopen via brokers zoals DEGIROBux 0 en Freedom Finance. 

In onderstaande tabel vind je onze top 4 van de beste brokers om te beleggen in Qlik Technologies aandelen. Een Qlik Technologies aandeel kan dan ook zeer eenvoudig gekocht worden via een van onderstaande brokers. 

Wil je dus investeren in Qlik Technologies? Houd dan onze website in de gaten voor de precieze Qlik Technologies IPO datum.

Onze top 4 platformen

1

5/5

DEGIRO is een broker met een gebruikersvriendelijk platform. Het platform  hanteert lage tarieven en verschaft beleggers toegang tot 50 wereldwijde beurzen. 

2

5/5

’s Werelds meest bekende handelsplatform voor beginners en professional. eToro biedt veel voordelen zoals een mobiele trading app en 0% commissie op handelen in aandelen.

3

5/5

Op Freedom Finance kan men beleggen in aandelen, ETFs en obligaties en investeren in IPOs Deze internationale broker biedt je flexibele kostenplannen en lage transactiekosten en is zeer gebruiksvriendelijk.

4

5/5

Als Europa’s snelst groeiende broker biedt het Nederlandse Bux 0 lage transactiekosten en een intuïtieve mobiele app om laagdrempelig mee te kunnen beleggen.

Qlik Technologies beursgang inschrijven

Ben je op zoek naar een investering op de lange termijn, dan is de beursgang inschrijving van Qlik Technologies wellicht een interessante mogelijkheid. Investeerders hebben de mogelijk om zich eerder in te schrijven en zo kun je proberen een aandeel te bemachtigen tegen een vaak nog laag tarief. Het is daarom belangrijk om de beursgang inschrijfdatum goed in de gaten te houden.

Op het moment van een IPO zijn bedrijven vaak nog klein en op de lange termijn kan een investering dus interessant zijn vanwege de groeipotentie van het bedrijf. Maar garanties uit het verleden zijn geen garanties voor de toekomst, veel hangt af van het bedrijf, de marktomstandigheden en andere factoren

Qlik Technologies waarde

Traditiegetrouw zien de meeste bedrijven al op dag 1 de waarde van hun aandelen direct groeien. Het blijft echter moeilijk om te voorspellen wat er precies gaat gebeuren met Qlik Technologies bij een nieuwe beursgang. Op het moment van het inschrijven op de beursgang zal de aandeel waarde van Qlik Technologies vaak aan de lagere kant zijn. Maar zoals gezegd is het verdere verloop altijd wat lastiger in te schatten.

De IPO Qlik Technologies prijs staat nog niet vast, maar je kunt je verwachtingen eventueel baseren op de bedrijfsresultaten van het afgelopen jaar. Bij eerdergenoemde brokers zoals eToroDEGIROBux 0 en Freedom Finance kun je ook kijken naar de verwachtende trend en direct via hun beleggen. 

Investeren in Qlik Technologies

Naar het verleden kijkend, zijn beursgang introducties interessant om een rendement te halen. Je doet er echter wel verstandig aan om eerst gedegen onderzoek te doen naar de Qlik Technologies beursgang. Het is belangrijk om je informatie onafhankelijk te verkrijgen. Kijk naast een aantal Nederlandse websites ook naar internationale financiële nieuwsbureaus.

Uiteraard is het belangrijk om goed onderzoek te doen, maar een echte accurate voorspelling doen blijft moeilijk. Heb vertrouwen in de bedrijfsvisie en probeer zoveel mogelijk over het bedrijf te weten te komen. Laat je niet meteen verleiden en zorg ervoor dat je na het onderzoek je keuze goed en rationeel kunt onderbouwen. 

Disclaimer:  wij van Vuljespaarpot.nl zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud. Wij bieden op deze website geen financiële producten aan en geven geen financieel advies. In sommige gevallen werken wij wel samen met affiliate-partners waar wij  een vergoeding voor krijgen. Voor vragen en opmerkingen, neem gerust contact met ons op. 

Veelgestelde vragen

Beursgang introducties kunnen zeer interessant zijn om een rendement te halen. Doe eerst altijd gedegen onderzoek naar de Qlik Technologies beursgang. Kijk naast een aantal Nederlandse websites ook naar internationale financiële nieuwsbureaus om zo de meest onafhankelijke informatie te verzamelen.

Laat je niet direct in verleiding brengen, maar zorg ervoor dat je na het onderzoek je keuze goed en rationeel kunt onderbouwen. Het is belangrijk om vertrouwen te hebben in de bedrijfsvisie en zoveel mogelijk over het bedrijf proberen te weten te komen.

De streefdatum voor het openbaar gaan van Qlik Technologies is 2022, echter kunnen investeerders van de mogelijkheid gebruik maken om eerder in te schrijven. Op deze manier kunnen geïnteresseerden een aandeel proberen te bemachtigen tegen een -nu nog- laag tarief.  Inschrijven kan via brokers als DEGIRO en Freedom Finance.

Het zal bij een nieuwe beursgang moeilijk te voorspellen zijn wat er precies gaat gebeuren met Qlik Technologies.

Wanneer je je inschrijft op de beursgang zal de aandeel waarde van Qlik Technologies vaak aan de lagere kant liggen. Meestal zien bedrijven op de eerste dag meteen de waarde van hun aandelen groeien. Echter,  het verleden biedt geen garanties en blijft het zoals eerder gezegd altijd lastig om het precieze verloop te voorspellen.

Als potentiële belegger kun je bij brokers als DEGIROeToro en Freedom Finance terecht voor de aankoop van het Qlik Technologies aandeel. Bij deze online brokers kun je de uitgave van de eerste publieke aandelen van Qlik Technologies meteen terug vinden.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!