Pinterest Aandeel

Last Updated on 25 januari 2021 by Jeroen

Heeft Pinterest je interesse gewekt en zit je eraan te denken om misschien Pinterest aandelen te kopen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vindt je meer informatie over Pinterest aandelen. Het is belangrijk voor je wilt investeren in Pinterest goed alle informatie op een rij te zetten en te kijken waar je deze aandelen het beste kan kopen tegen de laagste kosten.

Pinterest aandelen kopen | Waar kan ik beleggen in Pinterest?

Er zijn veel brokers waar je Pinterest aandelen kan kopen, maar wat zijn de beste? In het overzicht hieronder vindt je een vergelijking van de beste Nederlandse en internationale brokers, waar je aandelen kan kopen tegen de laagste kosten. Wij raden DEGIRO en eToro aan, vanwege de laagste kosten om een transactie te maken en geen kosten om een account te hebben. DEGIRO is een Nederlandse broker en eToro is de grootste online broker waar je zowel aandelen, crypto als andere beleggingsinstrumenten kan kopen.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Als je wilt beleggen in Pinterest, dan kunnen wij bovenstaande brokers in ieder geval aanraden vanwege de goede service, lage kosten, gebruikersgemak en het aantal aandelen dat hier te koop zijn. Pinterest aandeel kopen kan in ieder geval erg gemakkelijk bij deze partijen!

Over Pinterest

Pinterest, opgericht in 2010, is een beroemde visuele zoekmachine die mensen helpt om relevante, nuttige en inspirerende inhoud te vinden. Het bedrijf opereert als een social media platform en een scrapbooking website en trekt maandelijks 250 miljoen bezoekers. Het hoofdkantoor van Pinterest is gevestigd in San Francisco, Californië, en het bedrijf heeft een team van meer dan 1.600 werknemers in kantoren over de hele wereld, waaronder in New York, Los Angeles, Seattle, Berlijn, Londen, Dublin, Parijs, Sao Paulo en Tokio.

De officiële datum voor de beursgang van Pinterest is vastgesteld op april 2019. Voor zijn Wall Street-debuut zal het bedrijf meer dan 75 miljoen aandelen noteren, geprijsd op ongeveer $ 15 tot $ 17 per stuk. De koers van het Pinterest aandeel wordt verhandeld op de New York Stock Exchange (NYSE) onder het tickersymbool PINS.

Pinterest koers verwachting | Wat zijn de verwachtingen voor 2021?

Het is belangrijk om te weten hoe de toekomst van Pinterest er voor staat. Dit heeft namelijk invloed op de koersverwachting en waar de prijs naartoe zou kunnen gaan. Het geeft natuurlijk antwoord op de vraag of je Pinterest wellicht zou moeten kopen, of niet.

De aandelen van een van de meest inspirerende sociale netwerken Pinterest (PINS) zijn een van de meest gestaag groeiende activa gebleken te midden van de wereldwijde pandemie en een nieuwe stay-at-home work-from-home realiteit, die mensen dwong om meer dan gewoonlijk creatieve ideeën online op te zoeken.

Opgesloten in hun binnenste begonnen mensen plannen te maken op Pinterest, maanden voordat ze uit quarantaine kwamen. Vandaag de dag gebruiken 442 miljoen mensen over de hele wereld Pinterest om de ideeën van morgen te vinden.

Het bedrijf presenteert zichzelf als de “visuele ontdekkingsmachine”, en streeft ernaar om mensen te helpen inspiratie te vinden om een leven te creëren waar ze van houden, en om handelaren in staat te stellen hun bedrijf te laten groeien, door de aandacht van het publiek vroeg te trekken.

Is Pinterest een goed aandeel op lange termijn? Hoewel het een ondankbare taak is om een voorspelling te doen voor Pinterest aandelen 2025, kunnen we toch de fundamenten van het bedrijf analyseren en onze eigen weddenschappen maken over de prestaties van PINS aandelen in de komende jaren.

Pinterest is een relatief nieuwe speler op de Amerikaanse aandelenmarkt. Het ging op 18 april 2019 naar de beurs via een succesvolle beursgang, die het een waardering van $ 10 miljard opleverde.

Pinterest aandelen dreven op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool PINS. Het aandeel debuteerde op 23,75 dollar per aandeel, 25 procent hoger dan de oorspronkelijke IPO-prijs van 19 dollar. Het duwde Pinterest’s market cap ruim boven de 12 miljard dollar.

Pinterest CEO Ben Silbermann probeerde het bedrijf te onderscheiden van de grote sociale netwerken zoals Twitter en Facebook: “We zien het echt als een nutsvoorziening,” zei hij. “We zijn er minder op gericht om het een plek te maken waar je elke dag met je vrienden praat of waar je beroemdheden volgt.”

In een reactie op de vooruitzichten van het bedrijf na de IPO zei Silbermann dat hij zich concentreert op het wereldwijd uitbreiden van Pinterest’s aanwezigheid en het een perfecte plek maken voor bedrijven om hun doelgroep te bereiken.

“Het echt top aan adverteren op Pinterest is dat mensen daar zijn om inspiratie op te doen en dingen te doen, en dat betekent vaak kopen. Dus in de afgelopen jaren en in de nabije toekomst gaan we werken aan het overbruggen van die kloof tussen het zien van iets inspirerends en het vinden van een product van een retailer die je vertrouwt tegen een prijs die voor jou zinvol is,” aldus Silbermann.

Bij een bedrijf is het altijd belangrijk om te kijken naar de waarde. Welke onderliggende waarde heeft een bedrijf, wat maakt het uniek, hoe groot is de afzetmarkt, hoe gaat de markt er de komende jaren uitzien voor dit bedrijf, welke rol speelt het bedrijf hierin en hoe zal het bedrijf hierop anticiperen. Wanneer je deze vragen kan beantwoorden, heb je eigenlijk een Pinterest advies en weet je of wat de beurskoers van Pinterest zou kunnen doen.

Pinterest koers

De huidige koers van Pinterest is een leuk gegeven, maar is het belangrijk om te weten waar het naartoe gaat. Het is altijd de vraag waar is de verwachting van Pinterest in 2021, 2022, 2025 en verder. Echte investeerders beleggen voor de lange termijn. Maar als je op de korte termijn wilt handelen, dan is het voornamelijk belangrijk te kijken wat er dit jaar staat te gebeuren voor het bedrijf.