Ocean Protocol koers verwachting 2021

Last Updated on 12 januari 2021 by Jeroen

Ook OCEAN PROTOCOL wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de OCEAN PROTOCOL verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van OCEAN PROTOCOL voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

 

Wat is OCEAN PROTOCOL?

Ocean is een gedecentraliseerd protocol voor gegevensuitwisseling. Maar wat betekent dat eigenlijk? Ocean wil data ontsluiten vanuit silo’s, zodat deze productief gebruikt kan worden in plaats van alleen maar opgeslagen te worden door grote bedrijven zoals Google, Facebook en Microsoft. Op dit moment hebben deze bedrijven een monopolie op de gegevens van de gebruikers, ze nemen het en verkopen het om geld te verdienen, het wordt alleen maar gedeeld voor de winst. Deze gegevens worden vaak verspild.

Ocean gaat over het beschikbaar stellen van data aan de gemeenschap om betere producten, diensten en ervaringen voor iedereen op te bouwen. Betere en bredere toegang tot data betekent dat we een krachtigere AI kunnen bouwen die kan helpen een betere toekomst op te bouwen.

Ocean wil ook het probleem van de datacentralisatie oplossen. Op dit moment worden waardevolle en vaak gevoelige gegevens bewaard op gecentraliseerde servers. Dit maakt de data kwetsbaar voor hackers, omdat ze alleen toegang hoeven te hebben tot de ene server om toegang te krijgen tot alles. Deze gecentraliseerde tussenpersonen maken het ook onmogelijk voor data-eigenaren om de controle over hun gegevens te behouden. Ocean Protocol vervangt deze gecentraliseerde tussenpersonen door een gedecentraliseerd blockchainnetwerk.

 

OCEAN PROTOCOL voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting OCEAN PROTOCOL prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat OCEAN PROTOCOL nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

OCEAN PROTOCOL verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.