NKN verwachting 2021

Last Updated on 8 april 2021 by talisa

Ook NKN wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de NKN verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van NKN voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

NKN

Ben je nu al enthousiast en wil je deze NKN kopen? Dan raden wij Binance van harte aan. Als je meer wilt weten over de koersverwachting van NKN in 2021, 20221 en verder, lees dan verder in dit artikel.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze NKN doornemen.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Wat is NKN?

NKN (NKN) staat voor New Kind of Network en is een token ontwikkeld op de NEO blockchain. NKN claimt de derde pijler van het blockchain systeem te zijn met Computation (proof of Work) en Storage als de andere twee pijlers. NKN is een gedecentraliseerd connectiviteitsprotocol en ecosysteem aangedreven door blockchain voor het creëren van een gedeelde internetruimte. NKN lost 5 grote problemen op met het gecentraliseerde internetnetwerk dat in de wereld heerst. Deze problemen zijn netneutraliteit, inefficiënt netwerkgebruik, trage SDN’s, netwerkfragmentatie en privacy.

NKn stelt netwerkbeheerders in staat om verkeer dynamisch te routeren op basis van de belasting en de netwerkprestaties. NKN bereikt hoge netwerkprestaties door vier kernelementen te implementeren, namelijk een gedecentraliseerd datatransmissienetwerk, een Proof of Relay (consensusprotocol), blockchain-consensus en een distributiemechanisme voor stimulansen. De kern van het gedecentraliseerde netwerk van NKN wordt gevormd door cellulaire automaten, waardoor NKN dynamisch, zelf-georganiseerd, zelf-evoluerend, homogeen en parallel is. NKN onderhoudt een dynamische topologie en routering met behulp van een Chord Distributed Hash Table voor miljarden klanten en knooppunten.

NKN is een knooppuntgebaseerd systeem en biedt beloningen voor de deelnemers die helpen verkeer op het netwerk door te geven. Er worden ook mijnbeloningen gegeven die evenredig zijn met de hoeveelheid gegevens die door de deelnemers worden doorgegeven. Cliënten geven NKN uit om de gegevens te verzenden en de relaisknooppunten krijgen NKN voor het doorgeven van de gegevens over het netwerk.

De totale voorraad NKN-tokens is één miljard, waarvan 70% zal worden gegenereerd tijdens de start en de rest van 30% zal worden gegenereerd door het transmissienetwerk. NKN ontwikkelt ook zijn eigen blockchain, zodra deze is voltooid zullen de NKN-tokens worden overgebracht van de NEO-blockchain naar de NKN-blockchain.

NKN wordt bestuurd door de stichting NKN. NKN is opgericht door Yanbo Li, mede opgericht door Zheng Bruce Li en yilun Zhang. Yanbo is de kernontwikkelaar met uitgebreide ervaring in Linux Kernel netwerk. NKN heeft één adviseur, namelijk de heer Whitfield Diffie, de uitvinder van publieke sleutel cryptografie.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

NKN voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting NKN prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altNKNs, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vindt.

De NKN is nu al relatief hoog, dus gaat NKN nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

NKN verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.

Benieuwd naar verwachtingen van andere cryptocurrencies? Lees dan verder op onze website. Bekijk ook de NKN verwachtingen van Kusama, Filecoin , Algorand en Nexo.