Nano koers verwachting 2021

Last Updated on 12 januari 2021 by Jeroen

Ook NANO wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de NANO verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van NANO voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

.

Wat is NANO?

Nano is een software die ontworpen is om gratis cryptocentrische transacties te faciliteren.

De sleutel tot het ontwerp van Nano is dat elke rekening zijn eigen blockchain heeft. Wanneer transacties worden uitgevoerd, wisselen Nano gebruikers NANO-cryptocurrency uit en werken ze hun eigen grootboeken bij. Bijgewerkte saldi worden vervolgens verdeeld en geregistreerd op de hoofdblockchain van Nano.

Op deze manier is het ontwerp van Nano een afwijking van andere cryptocurrency’s, omdat de blockchain geen volledige registratie van de transacties bijhoudt. In plaats daarvan houdt de Nano blockchain de rekeningsaldi en de bijbehorende transactiebedragen bij.

Dit verschilt sterk van andere cryptocurrency’s zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), waarin alle transacties worden geregistreerd en gebundeld in blokken met een eindige capaciteit. In dergelijke systemen worden de transacties in een blok opgenomen, en worden de kosten verdeeld over de verschillende knooppunten die nieuwe blokken creëren.

Het doel is dat de vergoedingen de verdere werking van deze blockchain stimuleren, aangezien de knooppunten middelen moeten uitgeven om te concurreren voor het recht om blokken te creëren.

Nano maakt een einde aan deze traditionele aspecten van het blockchainontwerp. In plaats daarvan stemmen de knooppunten over wie er blokken mag maken, en aangezien dit tegen lage tot geen kosten kan gebeuren, hoeven gebruikers niet te betalen om transacties in de Nano-blockchain te laten opnemen.

Het idee is dat deze ontwerpcombinaties meer transacties op Nano zullen stimuleren, wat leidt tot een grotere acceptatie van de NANO-cryptocurrency in use cases die grote volumes vereisen.

 

NANO voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting NANO prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat NANO nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

NANO verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.