Last Updated on 2 juni 2020 by admin

Waar staat LifePointsPanel voor?

www.lifepointspanel.com is een online marktonderzoekbureau dat zich voornamelijk richt op het afnemen van online enquêtes en staat bekend als één van de grootste in hun branche. Gebruikers van Lifepointspanel krijgen betaald voor het invullen van enquetes voor geld opdracht van bedrijven om hun bedrijf te optimaliseren op welk gebied dan, ook aan de hand van de feedback die wordt gegeven tijdens deze onderzoeken/enquêtes.

Voorbeelden van deze onderzoeken zijn bijvoorbeeld het geven van jou mening over zaken als reclames en nieuwe product ideeën. In sommige onderzoeken is het zelfs mogelijk om producten thuis uit te proberen/testen. Heb jij dus een sterke mening en zou je deze graag kenbaar willen maken door deel te nemen aan onderzoeken in ruil voor beloningen? Dan is Lifepointspanel een uitstekende keuze voor jou!

Lifepointspanel review

Lifepointspanel.com heeft over het algemeen zeer goede recensies en heeft een beoordeling van 4,5/5 ster. 72% van de gebruikers beoordelen Lifepoints zelfs met ‘Uitstekend’. Dit zorgt voor een goede betrouwbaarheid wat natuurlijk erg belangrijk is aangezien dit bepalend is of je het geld dat je verdient ook daadwerkelijk uitgekeerd krijgt.enquete voor geld

Gebruikers spreken over goede vergoedingen per enquête en genoeg onderzoeken per maand, dit gecombineerd zorgt er voor dat het goed bijverdienen is op deze site! En omdat de site betrouwbaar is ontvang je jouw geld in goede orde. Er zijn eigenlijk weinig minpunten te vinden in onze Lifepointspanel review. Dus als je interesse hebt om werk als dit te doen, schrijf je dan snel in.

 

Lifepoints inloggen

Lifepoints inloggen en aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en er zitten geen kosten aan verbonden. Het is geheel aan jezelf om te bepalen aan welke en de hoeveelheid onderzoeken je deel neemt.