Is EuroClix betrouwbaar?

EuroClix is het grootste en bekendste online spaarprogramma van de Benelux. Ze bestaan al sinds 1999 (19 jaar!), wat een eeuwigheid is op internetgebied. EuroClix’s leden hebben al meer dan 28 miljoen euro bij elkaar gespaard. Misschien denk je ‘dat klopt niet’, maar EuroClix is 100% eerlijk en betrouwbaar.

EuroClix op een rijtje

  • Ze bestaan sinds 1999. Lang hè?
  • Ze hebben al meer dan 250.000 leden.
  • Leden van EuroClix hebben al €28 miljoen bij elkaar gespaard.
  • Het grootste en bekendste spaarprogramma van Nederland.
  • Actief in Nederland, België en Duitsland.
  • Volgens vuljespaarpot.nl het betrouwbaarste spaarprogramma.
  • Je spaart ‘Clixs’ door online websites te bezoeken, e-mails te lezen en via cashback acties.
  • Ook wel bekend als ‘EuroKlik’ en ‘Euro clix’, maar alleen ‘EuroClix’ is juist.

Vul je spaarpot met EuroClix

Het grootste teken van betrouwbaarheid is het feit dat ze al sinds 1999 bestaan. Als het niet zou kloppen dan bestaat een bedrijf niet al 19 jaar: ze zijn stabiel en sterk.

Adverteerders

Grote namen als MediaMarkt, Bol.com, Albert Heijn, Zalando, OHRA, ANWB, HEMA, Groupon, Expedia werken samen met EuroClix. Deze adverteerders gebruiken EuroClix om in contact te komen met geïnteresseerd en gevalideerd (goedgekeurd en geen spammers) publiek.

EuroClix heeft goed contact met deze adverteerders. Als het ondeugdelijk zou zijn, zouden al deze bedrijven geen samenwerking met ze aangaan.Betrouwbare bedrijven EuroClix EuroClix adverteerders

Adresgegevens

EuroClix heeft onderstaande adresgegevens:

Postbus 2498
1000 CL Amsterdam
Zekeringstraat 39 C
1014 BV Amsterdam
+31 (0)20 408 98 40 (zakelijk nr.)
website: euroclix.com
kvk: 34116601

Het moederbedrijf van EuroClix is iFlavours B.V. Als je een uitbetaling van het spaarprogramma ontvangt dan kan iFlavours ook op het bankafschrift staan. We hebben ook wat foto’s van het kantoor van iFlavours gevonden:

Kantoor EuroClix iFlavours B.V.Ziet er eerlijk en betrouwbaar uit, toch.

Uitbetalingen

Het grootste bewijs van eerlijkheid is een uitbetaling om te zien of ze doen wat ze beloven. Gelukkig hebben wij het bewijs:Uitbetalingen EuroClix spaarprogramma

EuroClix heeft zeker al miljoenen euro’s uitbetaald aan hun leden. Op deze foto zie je iemand die €4.250 uitbetaald heeft gekregen in drie maanden tijd. Dat is serieus geld! Meer zien? Wij hebben nog meer betalingsbewijzen op vuljespaarpot.nl.

Doorsparen

Doorsparen bij EuroClix loont en maakt het nog leuker. Op allerlei manieren verdien je ‘Clixs’, die je kunt inwisselen voor geld en kunt laten storten op jouw bankrekening. Het is dus goed om trouw te wachten met een uitbetaling aanvragen zodat je later meer profijt hebt!

Doorsparen loont Naar mate je langer spaart, des te meer levert het op. Vastberadenheid loont. Leuk toch?

PanelClix

PanelClix is onderdeel van EuroClix. In opdracht van gerenommeerde bedrijven voert PanelClix marktonderzoek uit door middel van enquêtes. Door een vragenlijst in te vullen verdien je ook geld bij EuroClix.

Per e-mail ontvang je een uitnodiging voor een enquête. Je kunt hem volledig anoniem invullen, of negeren. Dat is aan jou. Vul je de vragenlijst wel in, dan verdien je geld.

Online winkelen

EuroClix heeft een samenwerking met allerlei grote en betrouwbare bedrijven. In maart 2018 zijn dat 2374 bedrijven.

Als je via internet iets wilt bestellen en je doet dat bij een EuroClix-aangesloten bedrijf, dan krijg jij korting in te vorm van ‘Clixs’. Dit wordt ook wel cashback genoemd: een deel van je aankoopbedrag krijg je terug in de vorm van EuroClix-valuta (dat zijn dus ‘Clixs’).Online cashback EuroClix

Als je constant via webwinkels wat besteld, kan dit flink oplopen aan wat je terugkrijgt bij EuroClix.

Kortingscodes

Ook leuk, via de website van EuroClix vind je allerlei kortingscodes voor webwinkels. Het werkt dus dubbel, je krijgt korting op je bestelling en ontvangt een deel van het aankoopbedrag terug.

Ervaringen

Op vuljespaarpot.nl hebben we al 147 ervaringen verzameld van spaarprogramma’s zoals EuroClix. Er zijn zoveel mensen die op een eerlijke en betrouwbare manier een extra zakcentje verdienen.

Ervaringen EuroClix

Vrijblijvend

Aanmelden en EuroClix gebruiken is vrijblijvend en gratis. Je zit nergens aan vast en kan ook direct weer opzeggen. Eigenlijk zit er dus nul risico aan en kan je zonder zorgen meedoen bij EuroClix.

Nu direct aanmelden