ING Aandeel

Last Updated on 2 februari 2021 by Jeroen

Heeft ING je interesse gewekt en zit je eraan te denken om misschien ING aandelen te kopen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vindt je meer informatie over ING aandelen. Het is belangrijk voor je wilt investeren in ING goed alle informatie op een rij te zetten en te kijken waar je deze aandelen het beste kan kopen tegen de laagste kosten.

ING aandelen kopen | Waar kan ik beleggen in ING?

Er zijn veel brokers waar je ING aandelen kan kopen, maar wat zijn de beste? In het overzicht hieronder vindt je een vergelijking van de beste Nederlandse en internationale brokers, waar je aandelen kan kopen tegen de laagste kosten. Wij raden DEGIRO en eToro aan, vanwege de laagste kosten om een transactie te maken en geen kosten om een account te hebben. DEGIRO is een Nederlandse broker en eToro is de grootste online broker waar je zowel aandelen, crypto als andere beleggingsinstrumenten kan kopen.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Als je wilt beleggen in ING, dan kunnen wij bovenstaande brokers in ieder geval aanraden vanwege de goede service, lage kosten, gebruikersgemak en het aantal aandelen dat hier te koop zijn. ING aandeel kopen kan in ieder geval erg gemakkelijk bij deze partijen!

Over ING

ING Groep N.V., een financiële instelling, levert diverse bankproducten en -diensten aan particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen en mid-corporates. Zij is actief in de segmenten Retail Nederland, Retail België, Retail Duitsland, Retail Overig, en Wholesale Banking. Het bedrijf accepteert verschillende deposito’s, zoals betaal- en spaarrekeningen; en biedt zakelijke kredietproducten aan, alsmede kredietproducten voor consumenten, zoals woninghypotheken, termijnleningen, en revolver- en persoonlijke leningen.

Het biedt ook hypotheek-, betalings-, spaar-, beleggings-, en gedekte en ongedekte kredietproducten en -diensten aan. Daarnaast biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen op het gebied van kredietverlening, bedrijfsfinanciering en schuld- en aandelenmarkten, alsmede diensten op het gebied van werkkapitaal, kasbeheer, handel en treasury; en diensten op het gebied van financiële markten, handelsfinanciering, rekening-courantkredieten en valutatransacties.

De onderneming is actief in Nederland, België, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië, Australië en de rest van Europa. ING Groep N.V. is opgericht in 1991 en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland.

ING koers verwachting | Wat zijn de verwachtingen voor 2021?

Het is belangrijk om te weten hoe de toekomst van ING er voor staat. Dit heeft namelijk invloed op de koersverwachting en waar de prijs naartoe zou kunnen gaan. Het geeft natuurlijk antwoord op de vraag of je ING wellicht zou moeten kopen, of niet.

Bij een bedrijf is het altijd belangrijk om te kijken naar de waarde. Welke onderliggende waarde heeft een bedrijf, wat maakt het uniek, hoe groot is de afzetmarkt, hoe gaat de markt er de komende jaren uitzien voor dit bedrijf, welke rol speelt het bedrijf hierin en hoe zal het bedrijf hierop anticiperen. Wanneer je deze vragen kan beantwoorden, heb je eigenlijk een ING advies en weet je of wat de beurskoers van ING zou kunnen doen.

ING koers

De huidige koers van ING is een leuk gegeven, maar is het belangrijk om te weten waar het naartoe gaat. Het is altijd de vraag waar is de verwachting van ING in 2021, 2022, 2025 en verder. Echte investeerders beleggen voor de lange termijn. Maar als je op de korte termijn wilt handelen, dan is het voornamelijk belangrijk te kijken wat er dit jaar staat te gebeuren voor het bedrijf.