I-Say

Last Updated on 2 juni 2020 by admin

Isay is een van de beste en toonaangevende betaalde enquêtebureaus. Ze richten zich voornamelijk op het afnemen van online enquêtes voor marktonderzoekers van verschillende bedrijven en fabrikanten. De reden waarom dit belangrijk is voor bedrijven en fabrikanten die producten en diensten aanbieden is vanwege de feedback die ze krijgen tijdens deze onderzoeken/enquêtes. Aan de hand van de verkregen feedback kan een bedrijf hun aangeboden producten en diensten optimaliseren. Heb jij dus een sterke mening en zou jij deze graag kenbaar willen maken aan bedrijven door online enquêtes voor geld in te vullen, in ruil voor goede beloningen? Dan is I-Say echt wat voor jou!

I-Say is zonder twijfel een van de beste betaalde online enquêtebureaus. Mensen die dit al gelangere tijd doen zijn allemaal vol lof voor het bedrijf. Over het algemeen is de gemiddelde uitbetaling van beschikbare enquêtes rond de 15 euro, dit kan in zeldzame gevallen zelfs oplopen tot 95 euro.

 

Is I-Say betrouwbaar?

De grote meerderheid is zeer positief over I-Say ervaringen en heeft een beoordeling van 4,4/5 sterren. Gebruikers van I-Say spreken over goede beloningen en een betrouwbare manier van uitbetalen. I-Say is al sinds 1975 actief in de wereld van onderzoek enquêtes. Dit zegt dus wel iets over de betrouwbaarheid en positie van dit bedrijf.

Gebruikers van I-Say zijn voornamelijk te goed spreken over de volgende punten:

  • Gemakkelijk in te vullen vragenlijsten
  • De vragenlijsten zijn interessant en duren niet lang
  • Prima vergoedingen per ingevulde vragenlijst
  • Online enquetes invullen voor geld

Isay review

Het enige minpunt dat er te vinden is onder de gebruikers reviews wat betreft ISay, is dat er soms niet veel onderzoeken zijn waar gebruikers voor in aanmerking komen vanwege de selectie-eisen voor sommige onderzoeken. Deze selectie eisen worden geëist vanuit een onderzoekend bedrijf om de juiste doelgroep te enquêteren. Alleen op deze manier kan er een hoge kwaliteit van de onderzoeken worden gewaarborgd.