HUSD koers verwachting 2021

Last Updated on 11 januari 2021 by Jeroen

Ook HUSD wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de HUSD verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van HUSD voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

 

Wat is HUSD?

De munt werd gelanceerd in november 2018, als een uitgebreide oplossing van Stable Universal Limited, Paxos Trust Company en Huobi. HUSD was gebaseerd op 4 stablecoins – Paxos’ PAX, TrustToken’s TUSD, Circle’s USDC, en de Gemini Exchange’s GUSD, gecombineerd onder één ticker voor het gemak van de gebruikers.

In juli 2020 is Huobi overgegaan van een mandje met stablecoins naar een onafhankelijke, door de USD gesteunde stablecoin. Paxos is bezig met het veiligstellen van de dollars die de HUSD ondersteunen. Stable Universal zorgt, in samenwerking met andere bedrijven, voor de controle van slimme contracten en controleert de transacties in USD van Huobi op de keten.

 

HUSD voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting HUSD prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat HUSD nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

HUSD verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.