Gratis rit met het taxi-alternatief Uber

Het taxi-alternatief Uber is opgericht in 2009 en is een groot success. Met de smartphone applicatie kan je een ‘taxi’ op afroep bestellen en je betaalt gemakkelijk via je creditcard. Wij hebben een Uber promo code voor een gratis rit.

Met Uber bestel en betaal je een taxi met je mobiele telefoon via de Uber app (beschikbaar voor iOS en Android). Als je een Uber taxi bestelt dan ziet de chauffeur precies waar je bent door middel van de GPS-module in je smartphone en zal stoppen voor je neus. Daarna is het een kwestie van instappen, de rit uitzitten en uitstappen op je bestemming. Je hoeft geen geld aan de chauffeur te overhandigen, want de betaling gaat na afloop automatisch via je creditcard. Op je smartphone kan je na de taxi-rit zien hoeveel de rit gekost heeft en kan je de chauffeur ook een beoordeling geven. Je hebt dus minder of geen last van vervelende bestuurders, omdat er een controlesysteem aanwezig is. Dat is bij de reguliere taxi’s wel anders!

Uber brengt vooruitgang in de wereld. Door gebruikers via onze apps naadloos in contact te brengen met chauffeurs, maken we steden toegankelijker, creëren we mogelijkheden voor gebruikers en meer werk voor chauffeurs. Vanaf onze oprichting in 2009 tot de lancering van 70 steden vandaag de dag, brengt Uber’s groeiende aanwezigheid mensen en steden over de hele wereld dichter bij elkaar.

Uber kenmerken

 • Bestel een auto met één druk op de knop.
 • Gratis aanmelden en ontvang je eerste rit gratis (alleen via deze link)!
 • Je kunt kiezen tussen meerdere types auto’s, tot een luxe limousine aan toe.
 • Het is betrouwbaar omdat de betaling via Uber verloopt en je geen contant geld bij je hoeft te hebben.
 • Bij het bestellen van een rit kan je de beoordeling zien van de chauffeur, en eventueel de rit annuleren.
 • Je kan ook de ritprijs delen met een ander Uber-account.
 • Als je Uber wat vaker gebruikt, krijg je regelmatig kortingen en promo codes.
 • Nederlandse website, Nederlandse klantenservice en een kantoor in Amsterdam.

Promo code gratis Uber-rit

Als je je aanmeldt bij Uber via deze aanmeldlink ontvang je je eerste rit gratis! Je kan ook de promo code uberfreerideinvitelink gebruiken voor een gratis rit. Aanmelden is heel gemakkelijk, en je hoeft niet direct een autorit te bestellen, dat kan je doen wanneer je wilt. Zolang je de aanmeldlink gebruikt of de promotiecode invult in je profiel, is je eerste rit gratis.

Uber auto’s

Uber heeft meerdere types auto’s die je kunt bestellen:

 • UberXAlledaagse auto’s voor alledaags gebruik. Beter, sneller en goedkoper dan een taxi.
 • BlackEen luxe auto met je eigen privé chauffeur, binnen enkele minuten op de stoep.
 • SUVWanneer je iets meer ruimte nodig hebt. Stijlvol vervoer voor 6 personen.
 • LUXDe allerbeste auto’s voor de beste prijs.

Uber auto

Beschikbaarheid Uber

Uber is op dit moment nog niet overal beschikbaar, maar ze groeien hard (zie Uber Wikipedia pagina). Vooral in de Verenigde Staten is Uber erg actief, maar ook in Nederland worden ze steeds groter. Je kunt nu een Uber-auto bestellen in Amsterdam en omstreken, maar er zullen snel meerdere Nederlandse steden bijkomen.

Geld verdienen met Uber als chauffeur

Je kan jezelf ook aanmelden als Uber-chauffeur en zo geld verdienen met autoritten. Aanmelden als chauffeur is relatief eenvoudig en begint met online aanmelden. Daarna wordt je uitgenodigd om op gesprek te komen op het Uber kantoor in Amsterdam. Dat is geen sollicitatiegesprek, maar ze willen je graag wel even ontmoeten. Daarna krijg je toegang tot een aparte Uber-app ritbestellingen te ontvangen en kan je geld verdienen als Uber-chauffeur.