Geld verdienen met het EuroClix spaarprogramma

Geld verdienen met het EuroClix spaarprogramma

Op onze website kunt u al veel informatie vinden over de spaarprogramma’s om geld te verdienen op internet. In dit artikel hebben we het speciaal over EuroClix. EuroClix is het grootste spaarprogramma van Nederland.

EuroClix is het grootste spaarprogramma van Nederland. EuroClix is gratis en je spaart er punten, deze punten worden Clix genoemd. Als je genoeg Clix hebt gespaard dan kan je het inwisselen voor geld of kado’s. Het is een kwestie van punten sparen en gratis geld verdienen!

Hoe werkt EuroClix?

Bij EuroClix (ook wel eens Euroklik genoemd) krijg je, net als bij de andere spaarprogramma’s, betaald om met je computer reclame te bekijken. Bij EuroClix kan je er voor kiezen om:

 • Te worden uitgenodigd (per e-mail) voor deelname aan onderzoek. Je verdient Clix als je de uitnodiging leest en nog meer Clix als je meedoet aan het onderzoek.
 • Commerciële (reclame) email te ontvangen. Je verdient altijd Clix punten voor het lezen van de e-mails en nog eens extra Clix als je ingaat op de aanbieding uit de e-mail.
 • Via de EuroClix website te shoppen bij meer dan 1000 partners. Als je wel eens aankopen doet via internet, dan raden wij je aan om dit via EuroClix te doen. Met je aankoop via EuroClix spaar je altijd extra Clix!
 • De EuroClix MasterCard aan te schaffen. Je verdient Clix als je de EuroClix MasterCard aanvraagt en activeert. En extra Clix met elke aankoop die je doet via deze creditcard.

Geld verdienen door leden aan te brengen

Zoals je ziet zijn er veel manieren om geld te verdienen bij EuroClix. Je kan het meeste verdienen door nieuwe leden aan te brengen, de zogeheten referrals. Voor ieder lid dat jij aanbrengt ontvang je 150 Clix (1,50 euro).

Het leden aanbrengen gaat via een unieke URL, deze link kan je vinden op jouw accountpagina van EuroClix. Als mensen via deze link zich inschrijven bij EuroClix ontvang jij geld. Je kan meedoen met het ‘Vertel het een vriend’ programma en/of het ‘Partner Link programma’.

Wat verdiend het?

Als je genoeg Clix hebt gespaard, wissel je deze in voor euro’s op de EuroClix website (1000 Clix = 10 euro). Het ingewisselde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jou opgegeven bank- of gironummer.

Je kan bij EuroClix ook je gespaarde Clix punten inwisselen voor cadeau’s. Enkele cadeau’s zijn een pokerset, een messenset, een fotolijstje of een zakmes.

Wat je ook kiest, als je het slim aanpakt kan je echt veel geld verdienen met EuroClix. Lees iedere dag een paar e-mails, doe mee aan een onderzoek en maak een paar vrienden lid. Op die manier heb je zo een paar tientjes per maand. Meld je ook aan bij meerdere spaarprogramma’s en het kan helemaal oplopen!

Aanmelden

Meld je direct aan bij EuroClix of bekijk de andere spaarprogramma’s.

Als je nog vragen hebt bekijk dan de vaak gestelde vragen of lees de instructies geld verdienen op internet.

Gerelateerde berichten

 1. Wat is het EuroClix spaarprogramma?

  Wat is het EuroClix spaarprogramma?

  EuroClix is een gratis website waarbij je geld kunt verdienen door via…

 2. Tips om brandstof te besparen

  Tips om brandstof te besparen

  Brandstofprijzen blijven stijgen, terwijl autorijden al duur genoeg is. Hoewel…

 3. Verdien een fortuin: vreemde manieren om aan geld te komen

  Verdien een fortuin: vreemde manieren om aan geld te komen

  Geld hebben we allemaal wel nodig, en meer geld verdienen is sowieso prettig.…

Reacties (1)

 1. klacht over uw vragen en wel over het feit dat u daarin vastlegt dat de inzender akkoord gaat gebeld te worden. Ik begrijp deze aktie wel, maar het is onfatsoenlijk en u zou dat zelf niet moeten willen. U schiet er ook niets mee op, want mensen die die vervelende telefoontjes zat zijn, maar wel willen deelnemen, haken nu af.


  Reactie van beheerder vuljespaarpot.nl:
  Ik vermoed dat u de vaak gestelde vragen niet juist heeft gelezen. Wij zeggen juist dat deze aanbieders/spaarprogramma’s u nooit opbellen.

Plaats een reactie

Plaats een reactie