Ethereum Classic koers verwachting 2021

Last Updated on 8 januari 2021 by Jeroen

Ook ETHEREUM CLASSIC wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de ETHEREUM CLASSIC verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van ETHEREUM CLASSIC voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

.

Wat is ETHEREUM CLASSIC?

Ethereum Classic is een gedecentraliseerd blockchainplatform waarmee iedereen gedecentraliseerde toepassingen kan bouwen en gebruiken die op blockchaintechnologie draaien. Net als Bitcoin controleert of bezit niemand Ethereum Classic – het is een open-source project dat door mensen over de hele wereld wordt gebouwd. In tegenstelling tot het Bitcoin-protocol is Ethereum Classic ontworpen om aanpasbaar en flexibel te zijn. Het is eenvoudig om nieuwe applicaties te maken op het Ethereum Classic-platform.

 

In 2014 begonnen de oprichters van Ethereum Vitalik Buterin, Gavin Wood en Jeffrey Wilcke te werken aan een volgende generatie blockchain die de ambitie had om een algemeen, volledig vertrouwensloos slim contractplatform te implementeren. Wat is ethereum?

Ethereum Classic is een open source, blockchain-based gedistribueerd computerplatform met slimme contract (scripting) functionaliteit. Het ondersteunt een aangepaste versie van de Nakamoto-consensus via transactiegebaseerde staatsovergangen die worden uitgevoerd op een publieke Ethereum Virtual Machine (EVM). Het Ethereum Classic netwerk bestaat uit ontwikkelaars, mijnwerkers, bedrijven en eindgebruikers.

 

ETHEREUM CLASSIC voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting ETHEREUM CLASSIC prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat ETHEREUM CLASSIC nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

ETHEREUM CLASSIC verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.