Enigma verwachting 2021

Last Updated on 9 juni 2021 by talisa

Ook Enigma wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de Enigma verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van Enigma voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Enigma

Ben je nu al enthousiast en wil je deze Enigma kopen? Dan raden wij Binance van harte aan. Als je meer wilt weten over de koersverwachting van Enigma in 2021, 20221 en verder, lees dan verder in dit artikel.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze Enigma doornemen.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Wat is Enigma?

De Enigma (ENG) is een erc20 token dat dient als valuta in het Enigma platform. Enigma is een platform dat probeert om de blockchain schaalbaarheid en privacy problemen op te lossen. Het zijn deze twee problemen die de groei van deze technologie naar het bereiken van massa-adoptie hebben geplaagd. Enigma is een off-chain netwerk dat een extra laag biedt over gegevensopslag en privé berekeningen. Het beschermt de gegevens van gebruikers en maakt toch berekeningen mogelijk. Dit netwerk is uitgerust met unieke functies verzonden van andere blockchain-platforms die het mogelijk maken om het beoogde doel te bereiken. Deze functies zijn:

Platform Layer – Het is op deze dat gebruikers kunnen bouwen elke vorm van platforms zoals marktplaatsen en beveiligen van hun prive-gegevens.

Protocollaag – Deze laag helpt bij de private en gedecentraliseerde berekening van gevoelige data.

Applicatie Laag – Ontwikkelaars kunnen elke dApps bouwen die beveiliging en privé berekeningen nodig hebben.

Enigma is in staat om privégegevens te beveiligen door de invoergegevens te verbergen voor de nodes van de keten. De eerste werkende applicatie voor dit platform heet de Catalyst. Deze applicatie is ontworpen voor data-gedreven digitale activa investeringen en voor onderzoek. Het is ideaal voor professionele handelaren.

ENG token is beschikbaar op bekende beurzen zoals Binance, Huobi, OKEx, Mercatox, GOPAX, Liqui en Bittrex. Het is compatibel met erc20 wallets zoals Ledger Nano S, MyEtherWallet, Trezor, Parity en MetaMask onder anderen.

Het project is het idee van experts van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en andere deskundigen. Opvallende onder hen is Guy Zyskind, mede-oprichter en CEO en tevens software-ontwikkelaar, Can Kisagun, de chief product officer en mede-oprichter en Victor Grau Serrat, de directeur van engineering.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Enigma voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting Enigma prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altEnigmas, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vindt.

De Enigma is nu al relatief hoog, dus gaat Enigma nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

Enigma verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.

Benieuwd naar verwachtingen van andere cryptocurrencies? Lees dan verder op onze website. Bekijk ook de Enigma verwachtingen van Cosmos, Filecoin , Dai en Ethereum.