Electroneum verwachting 2021

Last Updated on 29 maart 2021 by talisa

Ook Electroneum wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de Electroneum verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van Electroneum voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

electroneum

Ben je nu al enthousiast en wil je deze Electroneum kopen? Dan raden wij Binance van harte aan. Als je meer wilt weten over de koersverwachting van Electroneum in 2021, 20221 en verder, lees dan verder in dit artikel.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze Electroneum doornemen.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Wat is Electroneum?

Electroneum is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde cryptocurrency bestaande uit ongeveer 50 werknemers. Gelanceerd in 2017 met een ICO van $ 40 miljoen, heeft haar platform als doel een mobile-first betaaloplossing te bieden voor ’s werelds unbanked bevolking, die tot op heden wereldwijd meer dan 1 miljard mensen telt. Terwijl de Electroneum app iedereen in staat stelt om waarde in ETN te houden en direct over te dragen over de hele wereld tegen zeer lage kosten (een fractie van een Amerikaanse cent), zijn het hun complementaire platforms die het bedrijf naar verluidt hebben geholpen om 4+ miljoen gebruikers wereldwijd te werven.

Duizenden gebruikers profiteren naar verluidt van ETN door hun diensten te verkopen op AnyTask.com – een freelance marktplaats gelanceerd door Electroneum in 2020. Op het platform kunnen freelancers gratis en zonder kosten hun diensten verkopen, die direct in ETN worden geleverd na goedkeuring van hun werk.

ETNDonate.com is een andere oplossing die Electroneum in 2020 lanceert, met als doel het makkelijker te maken voor liefdadigheidsinstellingen om zichzelf gratis te promoten. Zij ontvangen internationale donaties in ETN zonder kosten en zijn in staat om die donaties overal ter wereld snel te verplaatsen, ervoor zorgend dat ze naar de juiste plaats gaan zonder kosten te maken voor grensoverschrijdende transfers.

Vanuit het oogpunt van regelgeving heeft Electroneum in 2018 vrijwillig KYC- en AML-nalevingsprocedures geïntroduceerd in aanloop naar de Europese 5e Anti-witwasrichtlijn, waardoor alle nieuwe gebruikers dienovereenkomstig worden onboard en Electroneum werkt binnen de richtlijnen die zijn uiteengezet in de 5e EU-AML-richtlijn (en zoals vervolgens vastgelegd in de wetten van Engeland & Wales).

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Electroneum voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting Electroneum prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altElectroneums, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vindt.

De Electroneum is nu al relatief hoog, dus gaat Electroneum nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

Electroneum verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.

Benieuwd naar verwachtingen van andere cryptocurrencies? Lees dan verder op onze website. Bekijk ook de Electroneum verwachtingen van Stellar, DAI, Tezos en Cosmos.