DVD’s en CD’s ruilen bij MailMyDisc

DVD’s en CD’s ruilen bij MailMyDisc

DVD’s en CD’s zijn soms erg duur. Vooral bij een DVD geld dat als je de film eenmaal hebt gekeken, dat hij dan voor een lange tijd niet wordt aangeraakt. MailMyDisc is daar een ideale oplossing voor. Bij MailMyDisc ruil je de DVD’s en CD’s die je hebt voor DVD’s en CD’s die je wilt. Dat betekend goedkope DVD’s!

Logo MailMyDisc

Ruil DVD’s/CD’s voor DVD’s/CD’s die je wilt

De DVD ’s en CD’s die je niet meer wilt kan je plaatsen op de website van MailMyDisc. Je verzend de DVD/CD nadat je een verzoek van MailMyDisc ontvangt. Voor het verzenden ontvang je DiscCredits. Met deze DiscCredits ontvang je weer goedkope DVD’s en CD’s van je wenslijst. Voor elke DVD of CD die je ontvangt betaal je maar 1 euro van je saldo.

Garantie MailMyDisc

Alle leden worden beschermd door de MailMyDisc garantie. Dit houdt in dat je veilig kunt ruilen. Mocht er een DVD/CD zoekraken (bij de post) of beschadigd aankomen dan stuurt MailMyDisc je een ander exemplaar.

DiscCredits geeft de waarde aan van DVD’s/CD’s

DVD’s en CD’s hebben een waarde die is aangegeven met DiscCredits. Deze DiscCredits zijn gekoppeld aan de nieuwprijs in de winkel. Afhankelijk van de nieuwprijs is een DVD/CD 1, 2, 3 of meer DiscCredit waard.

Geen verplichtingen

Voor elke DVD of CD betaal je maar 1 euro. Er zijn geen abonnementskosten, je meldt je gratis aan, er is geen abonnement en er zijn geen verplichtingen. Nu aanmelden bij MailMyDisc.

Gerelateerde berichten

 1. Goedkope sim-only telefoon abonnementen door te vergelijken

  Goedkope sim-only telefoon abonnementen door te vergelijken

  Telecom abonnementen zijn tegenwoordig prijzig. Aanbieders als Vodafone, KPN en T-Mobil…

 2. Goedkoop en voordelig koken met deze tips

  Goedkoop en voordelig koken met deze tips

  Goedkoop en gezond koken onmogelijk? Dat is niet waar. Zo moeilijk is het niet…

 3. Greetz kortingscodes voor goedkope kaarten

  Greetz kortingscodes voor goedkope kaarten

  Bij Greetz.nl kunt je online echte wenskaarten maken en versturen.…

Reacties (1)

 1. ik kan al enige tijd (zo’n 2 weken) niet meer op de site van mailmydisc komen. Er komt steeds een waarschuwing van SPAM in beeld; die het niet toelaat om op de site te komen. Wanneer gaat dit opgelost worden? In mijn mailbox krijg ik namelijk berichten van mensen waar mijn dvd’s naar toe zijn, maar ik kan ze dus niet lezen…

  Groet van Brenda

Plaats een reactie

Plaats een reactie