Dusk Network koers verwachting 2021

Last Updated on 12 maart 2021 by admin

Ook Dusk Network wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de Dusk Network verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van Dusk Network voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan. Als je meer wilt weten over de koersverwachting van Dusk Network in 2021, 20221 en verder, lees dan verder in dit artikel.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Wat is Dusk Network?

Wat is het Dusk Netwerk?
Het Dusk Network is een privacy blockchain die zich richt op de uitgifte van digitale effecten, met als doel de naleving van handelsregels automatisch te maken, met behoud van de privacy van de individuele gebruiker en controleerbaarheid. Volgens Jelle Pol, zakelijk leider van het project:

Dusk Network is opgericht om gereguleerde (financiële) markten te digitaliseren. Gebouwd vanaf de basis om de uitdaging op de diepste laag aan te gaan

Het protocol combineert een op maat gemaakt consensusmechanisme en zero-knowledge cryptografie om zowel compliance als vertrouwelijkheid te bieden. Het doel is om een platform te creëren dat de dure tussenpersonen uit de traditionele gereguleerde markten verwijdert, maar toch de reglementaire goedkeuring behoudt.

Het Dusk Netwerk is onlangs verhuisd naar een openbaar testnet en heeft plannen om een blockchain protocol te worden dat het mogelijk maakt voor eenvoudige inzet van Zero-Knowledge dApps, waardoor het de ruggengraat zou worden van een wereldwijd, permissionless dApp ecosysteem.

De Dusk Netwerk Doelen

Dusk is gemaakt voor gebruik in de financiële industrie, met een combinatie van noodzakelijke privacy en naleving van regelgeving.

Hoewel er verschillende potentiële use cases zijn voor het Dusk Netwerk, is de primaire initiële adoptiestrategie gericht op de Security Token (STO) markt, waarvan zij denken dat deze zal profiteren van de toevoeging van een privacy en compliance-gerichte blockchain die specifiek is gebouwd voor de behoeften en uitdagingen van de STO ruimte.

Om de primaire blockchain te worden die wordt gebruikt voor STO’s, is het van cruciaal belang voor het team om te voorzien in zowel de privacy van transacties en compliance-eisen. Privacy van transacties is een van de belangrijkste elementen van gereguleerde markten.

Beschouw het volgende voorbeeld: Elke grote beweging van Bitcoin vanuit verschillende walvisportefeuilles kan enorme pieken veroorzaken in de volatiliteit van Bitcoin, ofwel naar boven als er een grote aankoop is, of naar beneden als er een grote verkoop is. Als Bitcoin een gereguleerd activum zou zijn zoals een aandeel, zou de transparantie van de blockchain en transacties niet alleen ontmoedigd worden door regelgevers, maar zou het ook kunnen worden beschouwd als leidend tot marktmanipulatie, een praktijk die illegaal is in elke gereguleerde markt.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Dusk Network voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting Dusk Network prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat Dusk Network nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

Dusk Network verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.

Benieuwd naar verwachtingen van andere cryptocurrencies? Lees dan verder op onze website. Bekijk ook de coin verwachtingen van Tron, Filecoin, Tezos en Ethereum.