De beste websites voor gratis elektronische boeken

De beste websites voor gratis elektronische boeken

Wie wel eens boeken koopt weet dat ze erg prijzig kunnen zijn. Een roman kost al snel een paar tientjes en van studieboeken kan de prijs oplopen tot wel 80 euro per boek! Gelukkig hebben we het internet; op het internet kan je veel gratis elektronische boeken (ook wel e-books genoemd) vinden.

E-books zijn er in veel verschillende formaten. Het meest gangbare formaat is PDF, deze bestanden kan je op iedere computer probleemloos openen en lezen. Er zijn ook zogeheten e-readers: kleine computers in boekvorm waar je boeken in kunt zetten.

Al met al zijn e-books erg handig, ze zijn gratis en overal mee naartoe te nemen. Alleen, hoe kom je eraan? Via de bekende downloadnetwerken als eMule, LimeWire en BitTorrent kun je veel e-books downloaden van nationale en internationale schrijvers. Let er wel op dat je legale e-books download, er staat een hoop illegaal verspreid materiaal op die netwerken. Ook zijn er websites waar je gratis elektronische boeken kunt downloaden.

Websites om e-books te downloaden

Gerelateerde berichten

 1. Gratis Bootstrap website startpakket

  Gratis Bootstrap website startpakket

  Websites ontwikkelen is voor de meeste mensen niet zo gemakkelijk. Een website maak…

 2. Gratis proefmonsters aanvragen

  Gratis proefmonsters aanvragen

  Gratis proefmonsters aanvragen is niet alleen voor zwangere vrouwen. Ook als…

Reacties (3)

 1. Op gratis-boek.nl staat en verzameling 100% gratis leesboeken van meerdere websites(o.a. titels die door de auteur zelf gratis worden aangeboden). Zitten echt mooie titels tussen.

Plaats een reactie

Plaats een reactie