Coinbase Aandeel

Last Updated on 2 februari 2021 by Jeroen

Heeft Coinbase je interesse gewekt en zit je eraan te denken om misschien Coinbase aandelen te kopen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vindt je meer informatie over Coinbase aandelen. Het is belangrijk voor je wilt investeren in Coinbase goed alle informatie op een rij te zetten en te kijken waar je deze aandelen het beste kan kopen tegen de laagste kosten.

Coinbase aandelen kopen | Waar kan ik beleggen in Coinbase?

Er zijn veel brokers waar je Coinbase aandelen kan kopen, maar wat zijn de beste? In het overzicht hieronder vindt je een vergelijking van de beste Nederlandse en internationale brokers, waar je aandelen kan kopen tegen de laagste kosten. Wij raden DEGIRO en eToro aan, vanwege de laagste kosten om een transactie te maken en geen kosten om een account te hebben. DEGIRO is een Nederlandse broker en eToro is de grootste online broker waar je zowel aandelen, crypto als andere beleggingsinstrumenten kan kopen.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Als je wilt beleggen in Coinbase, dan kunnen wij bovenstaande brokers in ieder geval aanraden vanwege de goede service, lage kosten, gebruikersgemak en het aantal aandelen dat hier te koop zijn. Coinbase aandeel kopen kan in ieder geval erg gemakkelijk bij deze partijen!

Over Coinbase

Coinbase, opgericht in 2012 in Californië, is de grootste cryptocurrency exchange in de VS. Het heeft meer dan 35 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen die cryptocurrency kopen, verkopen, opslaan, gebruiken en verdienen via zijn platform. De beurs genereert het grootste deel van zijn inkomsten uit handelscommissies. Tot nu toe heeft het meer dan 320 miljard dollar in volume verhandeld.

Het bedrijf zegt op zijn website: “Wij zien cryptocurrency als de toekomst van geld en een katalysator voor het creëren van een open financieel systeem over de hele wereld.” De beurs vermeldt 47 cryptocurrencies waaronder Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Tether en Stellar Lumens (XLM) en is van plan om er in de toekomst duizenden te ondersteunen.

Hoeveel is Coinbase waard? Tot op heden heeft het bedrijf meer dan $ 500 miljoen aan aandelenfinanciering opgehaald bij toonaangevende investeerders zoals Andreessen Horowitz, Tiger Capital Management, MUFG, Spark Capital en Greylock Partners. In zijn meest recente Serie E-financieringsronde in oktober 2018 verzekerde Coinbase zich van een investering van $ 300m die het een waardering gaf van meer dan $ 8 mld.

De ronde was bedoeld om Coinbase’s wereldwijde uitbreiding te financieren, de notering van extra cryptocurrencies, applicatieontwikkeling en het toevoegen van functies om meer institutionele fondsen in de cryptocurrency-ruimte te brengen.

Coinbase heeft zijn managementteam herschikt ter voorbereiding op de beursgang en kondigde op 16 december aan dat Marc Andreessen, medeoprichter en general partner bij Andreessen Horowitz, de overstap maakt van een waarnemer in de raad van bestuur naar een directeur. Hierdoor kan Andreessen een actievere rol als voltijds bestuurslid op zich nemen, aldus het bedrijf.

Daarnaast is Kelly Kramer toegetreden tot de raad van bestuur na negen jaar bij Cisco (CSCO), waar ze de afgelopen zes jaar als executive vice president en chief financial officer verantwoordelijk was voor het managen van de financiële strategie van het bedrijf en het overzien van alle financiële functies, bedrijfsontwikkeling, acquisities, integraties en investor relations. Kramer vervangt Chris Dodds als voorzitter van het audit- en nalevingscomité van Coinbase.

Coinbase koers verwachting | Wat zijn de verwachtingen voor 2021?

Het is belangrijk om te weten hoe de toekomst van Coinbase er voor staat. Dit heeft namelijk invloed op de koersverwachting en waar de prijs naartoe zou kunnen gaan. Het geeft natuurlijk antwoord op de vraag of je Coinbase wellicht zou moeten kopen, of niet.

Bij een bedrijf is het altijd belangrijk om te kijken naar de waarde. Welke onderliggende waarde heeft een bedrijf, wat maakt het uniek, hoe groot is de afzetmarkt, hoe gaat de markt er de komende jaren uitzien voor dit bedrijf, welke rol speelt het bedrijf hierin en hoe zal het bedrijf hierop anticiperen. Wanneer je deze vragen kan beantwoorden, heb je eigenlijk een Coinbase advies en weet je of wat de beurskoers van Coinbase zou kunnen doen.

Coinbase koers

De huidige koers van Coinbase is een leuk gegeven, maar is het belangrijk om te weten waar het naartoe gaat. Het is altijd de vraag waar is de verwachting van Coinbase in 2021, 2022, 2025 en verder. Echte investeerders beleggen voor de lange termijn. Maar als je op de korte termijn wilt handelen, dan is het voornamelijk belangrijk te kijken wat er dit jaar staat te gebeuren voor het bedrijf.