Civic verwachting 2021

Last Updated on 20 april 2021 by talisa

Ook Civic wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de Civic verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van Civic voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Civic

Ben je nu al enthousiast en wil je deze Civic kopen? Dan raden wij Binance van harte aan. Als je meer wilt weten over de koersverwachting van Civic in 2021, 20221 en verder, lees dan verder in dit artikel.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze Civic doornemen.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Wat is Civic?

Civic (CVC) is een op Ethereum gebaseerd ERC-20 compliant token dat wordt gebruikt voor het betalen van transactiekosten, het stimuleren van netwerkdeelnemers en het betalen van dienstverleners. Civic biedt een oplossing voor het probleem van valse identiteiten en ongeautoriseerde toegangen door het record te decentraliseren en te bewaren op een blockchain. Civic maakt een goedkope, on-demand, veilige toegang tot identiteitsverificatie op de blockchain mogelijk. Het bewijs van identiteit stelt een individu in staat om een reeks wettelijke rechten uit te oefenen, zoals het recht om te stemmen, toegang tot onderwijs, gezondheidszorgfaciliteiten en het ontvangen van sociale welvaart. Het gebruik van blockchain voor de opslag van identiteitsverificatiegegevens heeft verschillende voordelen, zoals lage kosten, onvervalsbaar, onveranderlijk, pseudoniem, transparant en veilig.

Civic biedt een Secure Identity Platform (SIP), waar de gebruiker zijn digitale identiteit op de mobiele apparaten kan instellen. In eerste instantie wordt de identiteit van de gebruiker geverifieerd. Na voltooiing van de verificatie worden attesten door Civic naar de blockchain geschreven. De gebruiker kan een QR-code of biometrische code instellen om de gegevens te delen. De use cases van Civic zijn blockchain notarisdiensten, peer-to-peer identiteitsdiensten, toegang tot individuele kredietrapporten, enz.

Civic is opgericht door Vinny Lingham (CEO) en Jonathan Smith (CTO). Lingham is een serie-ondernemer die ook het platform voor digitale cadeaukaarten heeft opgericht. J.Smith heeft 15 jaar ervaring in het bankwezen en technologie advies. Het team bestaat uit 10 man management niveau. Er zijn 50 leden werkzaam als designers, sales, ontwikkelaars, engineers en operations in Civic Ecosystem.

Crypto exchangeVoordeelBeoordelingMeer weten?
 /></a><br />
<p class=
Binance

Erg veel crypto om te traden

Rating

8/10

Bekijk Binance
 /></a><br />
<p class=
Bitcoinmeester

Grote Nederlandse broker

Rating

7/10

Bekijk Bitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Exchange uit Nederland

Rating

7/10

Bekijk Litebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Wereldwijd bekende exchange

Rating

7/10

Bekijk Kraken

Civic voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting Civic prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altCivics, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vindt.

De Civic is nu al relatief hoog, dus gaat Civic nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

Civic verwachting k orte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.

Benieuwd naar verwachtingen van andere cryptocurrencies? Lees dan verder op onze website. Bekijk ook de Civic verwachtingen van Terra, Avalanche, Tezos en Celo.