Chainlink koers verwachting 2021

Last Updated on 7 januari 2021 by Jeroen

Ook Chainlink wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de Chainlink verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van Chainlink voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

.

Wat is Chainlink?

Chainlink is een decentraal orakelnetwerk op basis van een blokketen dat het mogelijk maakt om slimme contracten te koppelen aan externe databronnen. Dit kunnen onder andere API’s, interne systemen of andere soorten externe data feeds zijn. LINK is een ERC-20 token dat wordt gebruikt om te betalen voor deze orakeldienst op het netwerk.

Wat maakt Chainlink gedecentraliseerd? Wel, ten eerste moeten we begrijpen wat een gecentraliseerd orakel is. Het is niet moeilijk te raden – het is een enkele leverancier van externe informatie aan een slim contract. Het is maar één bron. Dit kan grote problemen opleveren. Wat als dat ene orakel valse of onjuiste gegevens levert? Alle systemen die erop vertrouwen zullen falen. Dit wordt vaak “het orakelprobleem” genoemd – en dat is wat Chainlink probeert op te lossen.

Hoe werkt Chainlink?

Chainlink maakt gebruik van een netwerk van knooppunten in een poging om de gegevens die worden aangeleverd aan slimme contracten zo betrouwbaar en betrouwbaar mogelijk te maken.

Laten we zeggen dat een slim contract real-world data nodig heeft, en dat er een verzoek om wordt gedaan. Het Chainlink protocol registreert dit evenement en stuurt het door naar Chainlink nodes om hun “biedingen” te doen op de aanvraag.

Wat dit proces krachtig maakt is hoe Chainlink data uit meerdere bronnen kan valideren. Door een intern reputatiesysteem kan Chainlink met een relatief hoge nauwkeurigheid bepalen welke bronnen betrouwbaar zijn. Dit kan de nauwkeurigheid van de resultaten sterk verhogen en slimme contracten beschermen tegen allerlei aanvallen.

Dus, hoe is dit verbonden met LINK? Welnu, de slimme contracten die de data vragen betalen Chainlink node operators in LINK in ruil voor hun service. De prijzen worden door de nodeoperators bepaald op basis van de marktomstandigheden voor die data.

Node operators hebben ook een belang in het netwerk om een langdurige betrokkenheid bij het project te waarborgen. Net als het cryptoeconomische model van Bitcoin worden Chainlink node operators gestimuleerd om op een betrouwbare manier te handelen in plaats van kwaadwillig te zijn.

 

Chainlink voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting Chainlink prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat Chainlink nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

Chainlink verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.