Bitcoin SV koers verwachting 2021

Last Updated on 25 februari 2021 by talisa

Ook Bitcoin SV wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de Bitcoin SV verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van Bitcoin SV voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan. Als je meer wilt weten over de koersverwachting van Bitcoin SV in 2021, 20221 en verder, lees dan verder in dit artikel.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

Bitcoin SV kopen via iDeal – De beste site om te kopen

Wat is Bitcoin SV?

Bitcoin SV is een van de topcryptocurrencies door marktkapitalisatie en vork van een vork van de Bitcoin-blokketen, die in 2009 werd gelanceerd.

De initiatiefnemer van Bitcoin, Satoshi Nakomoto, wordt gecrediteerd met de creatie van Bitcoin, de oudste en grootste cryptocurrency. De visie die hij (of zij – zoals Satoshi’s identiteit tot op de dag van vandaag nog steeds onbevestigd is) in de Bitcoin Whitepaper uiteenzette, is revolutionair gebleken, en voor velen ook inspirerend.

Met de groei van de populariteit van Bitcoin en de gemeenschap eromheen, kwamen er discussies en uiteindelijk meningsverschillen over de beste manier om die visie te realiseren. In augustus 2017 onderging Bitcoin een harde vork die zorgde voor wat vandaag de dag bekend staat als Bitcoin Cash. In november 2018 werd Bitcoin Cash opnieuw gevorkt om Bitcoin SV te creëren – of zoals het bekend staat onder de volledige naam: Bitcoin Satoshi’s Visie.

De naam van Bitcoin SV (Satoshi’s Visie) wijst op het doel van haar voorstanders – het faciliteren van een wereldgeld op het model dat in het Bitcoin Whitepaper wordt geschetst. Om dit te doen, is de BSV-community, onder leiding van Wright, met de Quasar-upgrade de blokgrootte verder verhoogd naar 2GB. In februari 2020 onderging de Bitcoin SV een harde vork met het label “Genesis”, die – onder andere – de grenzen van de blokgrootte verwijdert en bepaalde functionaliteiten van de Bitcoin-scripttaal herstelt.

Ondanks de focus op “peer-to-peer” elektronisch geld, zijn er aanwijzingen dat Bitcoin SV wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan use cases die verder gaan dan geld.

Eén BSV-applicatie, WeatherSV, gebruikt de blokketen om grote hoeveelheden weer- en klimaatgegevens vast te leggen, terwijl Memo en Twetch fungeren als een op een blokketen gebaseerd sociaal netwerk.

nChain zelf werkt aan de mogelijkheid om de gegevens van de gezondheidszorg te migreren naar de BSV-blokketen, met een proof-of-concept samen met EHR-gegevens die in februari 2020 in Londen werden aangekondigd.

 

Bitcoin SV voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting Bitcoin SV prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat Bitcoin SV nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

Bitcoin SV verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.

 

Benieuwd naar verwachtingen van andere cryptocurrencies? Lees dan verder op onze website. Bekijk ook de coin verwachtingen van Ethereum, Litecoin, Chainlink en Tezos.