Bitcoin Gold koers verwachting

Last Updated on 12 januari 2021 by Jeroen

Ook BITCOIN GOLD wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de BITCOIN GOLD verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van BITCOIN GOLD voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

 

Wat is BITCOIN GOLD?

Bitcoin gold was een hard fork van de oorspronkelijke open source cryptocurrency die plaatsvond op 24 oktober 2017. Terwijl hard forks plaatsvinden om een aantal redenen – onder andere met het oog op schaalvergroting als een cryptocurrency klantenbestand groeit, of vanwege ontwikkelaarsconflicten en verschillen in doelen – is het verklaarde doel van bitcoin gold om “bitcoin weer gedecentraliseerd te maken”.

Aan de oppervlakte lijkt het idee om “bitcoin weer gedecentraliseerd te maken” tegenstrijdig. Bitcoin is, net als alle andere cryptokringen, ontworpen om al gedecentraliseerd te zijn; het is niet verbonden met een centrale bank, in het bijzonder niet met een land, of een overheidsinstantie.

Een van de grootste problemen met bitcoin die de ontwikkeling van bitcoin-goud in gang zette, had echter niets te maken met de kwestie van de centrale uitgifte. Het had eerder te maken met het mijnbouwproces. De ontwikkelaars van bitcoin-goud geloofden dat door het aannemen van een nieuw algoritme voor het mijnbouwproces (in dit geval een zogenaamd ‘proof-of-work’-algoritme genaamd Equihash), de nieuwe tak van ’s werelds populairste cryptocurrency per marktkapitalisatie niet onevenredig gunstig zou zijn voor grote mijnbouwactiviteiten.

 

BITCOIN GOLD voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting BITCOIN GOLD prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat BITCOIN GOLD nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

BITCOIN GOLD verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.