Air france KLM Aandeel

Last Updated on 2 februari 2021 by Jeroen

Heeft Air france KLM je interesse gewekt en zit je eraan te denken om misschien Air france KLM aandelen te kopen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vindt je meer informatie over Air france KLM aandelen. Het is belangrijk voor je wilt investeren in Air france KLM goed alle informatie op een rij te zetten en te kijken waar je deze aandelen het beste kan kopen tegen de laagste kosten.

Air france KLM aandelen kopen | Waar kan ik beleggen in Air france KLM?

Er zijn veel brokers waar je Air france KLM aandelen kan kopen, maar wat zijn de beste? In het overzicht hieronder vindt je een vergelijking van de beste Nederlandse en internationale brokers, waar je aandelen kan kopen tegen de laagste kosten. Wij raden DEGIRO en eToro aan, vanwege de laagste kosten om een transactie te maken en geen kosten om een account te hebben. DEGIRO is een Nederlandse broker en eToro is de grootste online broker waar je zowel aandelen, crypto als andere beleggingsinstrumenten kan kopen.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Als je wilt beleggen in Air france KLM, dan kunnen wij bovenstaande brokers in ieder geval aanraden vanwege de goede service, lage kosten, gebruikersgemak en het aantal aandelen dat hier te koop zijn. Air france KLM aandeel kopen kan in ieder geval erg gemakkelijk bij deze partijen!

Over Air france KLM

Air France-KLM (AF) is een luchtvervoersonderneming. Zij richt zich op passagiersvervoer, luchtvaartonderhoud en vrachtvervoer. De maatschappij heeft vestigingen in Montreuil, Parijs, Seine-Saint-Denis en Amstelveen. Air France-KLM is in 2004 ontstaan uit een fusie tussen KLM en Air France. Vandaag de dag bezit het bedrijf een reeks dochterondernemingen in heel Europa en andere regio’s: Air France Cargo, HOP!, Transavia France, Joon, KLM Cargo, KLM Cityhopper, KLM Asia, Martinair, en Transavia. Het aandeel van de onderneming is opgenomen in de CAC Mid 60-index. De aandelen zijn genoteerd aan de Euronext-beurs.

Air france KLM koers verwachting | Wat zijn de verwachtingen voor 2021?

Het is belangrijk om te weten hoe de toekomst van Air france KLM er voor staat. Dit heeft namelijk invloed op de koersverwachting en waar de prijs naartoe zou kunnen gaan. Het geeft natuurlijk antwoord op de vraag of je Air france KLM wellicht zou moeten kopen, of niet.

Bij een bedrijf is het altijd belangrijk om te kijken naar de waarde. Welke onderliggende waarde heeft een bedrijf, wat maakt het uniek, hoe groot is de afzetmarkt, hoe gaat de markt er de komende jaren uitzien voor dit bedrijf, welke rol speelt het bedrijf hierin en hoe zal het bedrijf hierop anticiperen. Wanneer je deze vragen kan beantwoorden, heb je eigenlijk een Air france KLM advies en weet je of wat de beurskoers van Air france KLM zou kunnen doen.

Air france KLM koers

De huidige koers van Air france KLM is een leuk gegeven, maar is het belangrijk om te weten waar het naartoe gaat. Het is altijd de vraag waar is de verwachting van Air france KLM in 2021, 2022, 2025 en verder. Echte investeerders beleggen voor de lange termijn. Maar als je op de korte termijn wilt handelen, dan is het voornamelijk belangrijk te kijken wat er dit jaar staat te gebeuren voor het bedrijf.